Jason Barnett | 1 Apr 02:03 2005

Signal 11 - php-5.0.1-dev - cygwin

OK, so I built php-5.1.0-dev from source using cygwin / gcc.

- buildconf ran ok
- configure ran ok
- make ran ok
- make install failed.  Output was:

Installing PHP SAPI module:       cgi
Installing PHP CGI into: /usr/local/bin/
Installing PEAR environment:      /usr/local/lib/php/
Signal 11
make[1]: *** [install-pear-installer] Error 139
make: *** [install-pear] Error 2

Any tips on what's going on here?  I haven't built PHP from source
before so I would appreciate any tips / links.

I've done enough digging to figure out that Signal 11 is a Segmentation
Fault, but when I looked through the archives I didn't see anything
specific to this problem.  I'm building with cygwin, but I hope / assume
that all signals and errors should correlate to errors building on *nix.

--
Teach a man to fish...

NEW? | http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
STFA | http://marc.theaimsgroup.com/?l=php-general&w=2
STFM | http://php.net/manual/en/index.php
STFW | http://www.google.com/search?q=php
LAZY |
(Continue reading)

Jason Barnett | 3 Apr 18:25 2005

Re: Signal 11 - php-5.0.1-dev - cygwin

Jason Barnett wrote:
> OK, so I built php-5.1.0-dev from source using cygwin / gcc.
>
> - buildconf ran ok
> - configure ran ok
> - make ran ok
> - make install failed.  Output was:
>
> Installing PHP SAPI module:       cgi
> Installing PHP CGI into: /usr/local/bin/
> Installing PEAR environment:      /usr/local/lib/php/
> Signal 11
> make[1]: *** [install-pear-installer] Error 139
> make: *** [install-pear] Error 2
>
> Any tips on what's going on here?  I haven't built PHP from source
> before so I would appreciate any tips / links.
>

Anyone have any ideas on this problem?  I'm still searching for an answer.

Gmane