aditya siram | 17 Apr 00:00 2012
Picon

SLIME reconnection on ABCL 1.1.0-dev fails

Hi all,
If I connect to a repl with M-x slime , disconnect using M-x
slime-quit-lisp and reconnect it loads the fasls and then fails with:
WARNING:
#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR

#<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
type SIMPLE-ERROR
(Continue reading)

aditya siram | 17 Apr 00:06 2012
Picon

Re: [armedbear-devel] SLIME reconnection on ABCL 1.1.0-dev fails

My SLIME version is a CVS checkout on 2011-11-11.
-deech

On Mon, Apr 16, 2012 at 5:00 PM, aditya siram <aditya.siram <at> gmail.com> wrote:
> Hi all,
> If I connect to a repl with M-x slime , disconnect using M-x
> slime-quit-lisp and reconnect it loads the fasls and then fails with:
> WARNING:
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
> type SIMPLE-ERROR
>
> #<THREAD "interpreter" {1F873DD}>: Debugger invoked on condition of
(Continue reading)

Mark Evenson | 18 Apr 10:20 2012
Picon

Re: [armedbear-devel] SLIME reconnection on ABCL 1.1.0-dev fails


On Apr 17, 2012, at 00:00 , aditya siram wrote:

> Hi all,
> If I connect to a repl with M-x slime , disconnect using M-x
> slime-quit-lisp and reconnect it loads the fasls and then fails with:

Unfortunately, I cannot reproduce your error.  

Since SLIME-QUIT-LISP actually does what it sez by terminating the
ABCL session, your use of "reconnect" is a bit a misnomer:  you are
actually quitting and restarting the inferior Lisp ABCL process.

> This does not happen with abcl-1.0.1.

Which is a bit odd, so I'd like to get a little more information
from you about the exact failing version of the source.  I would suggest
updating your copy of the source from SVN, rebuilding ABCL, and
then if that still doesn't work, sending the output of
LISP-IMPLEMENTATION-VERSION which should contain enough information
for me to rebuild your exact version.

Gmane