Rajesh M | 28 Nov 02:19 2009
Picon

Re: Re: ERROR: configuration specifies 'use_bayes 0', sa-learn disabled

hello

###############

ok_locales all
skip_rbl_checks 1

required_score 5
report_safe 1
rewrite_header subject ---SPAM---
use_razor2 1
#use_pyzor 1
#use_auto_whitelist 1
use_bayes 0
use_bayes_rules 0
bayes_auto_learn 0

###############

spamassassin --lint gives no errors

rajesh

> Rajesh M wrote:
>> hi all
>>
>> i faced this error for the first time
>>
>> tried googling and also the toaster forums but got no info
>>
(Continue reading)

Eric Shubert | 28 Nov 02:36 2009
Picon

Re: ERROR: configuration specifies 'use_bayes 0', sa-learn disabled

I have the following in local.cf:
#############
ok_locales all
skip_rbl_checks 0

required_score 3.7
report_safe 0
rewrite_header Subject [SPAM]

use_pyzor 1

use_auto_whitelist 1

bayes_path /home/vpopmail/.spamassassin/bayes
use_bayes 1
use_bayes_rules 1
bayes_auto_learn 1
bayes_auto_learn_threshold_spam 7.0
bayes_auto_learn_threshold_nonspam 0.1
bayes_auto_expire 0

loadplugin Mail::SpamAssassin::Plugin::URIDNSBL
trusted_networks 192.168/16
#############

Is there some reason you have bayes turned off?

--

-- 
-Eric 'shubes'

(Continue reading)

Rajesh M | 29 Nov 03:50 2009
Picon

Re: Re: ERROR: configuration specifies 'use_bayes 0', sa-learn disabled

hi

well i don't use bayes

i use the normal rules only which handles all the spam and i am getting
around 98-99 percent spam protection.

rajesh

> I have the following in local.cf:
> #############
> ok_locales all
> skip_rbl_checks 0
>
> required_score 3.7
> report_safe 0
> rewrite_header Subject [SPAM]
>
> use_pyzor 1
>
> use_auto_whitelist 1
>
> bayes_path /home/vpopmail/.spamassassin/bayes
> use_bayes 1
> use_bayes_rules 1
> bayes_auto_learn 1
> bayes_auto_learn_threshold_spam 7.0
> bayes_auto_learn_threshold_nonspam 0.1
> bayes_auto_expire 0
>
(Continue reading)


Gmane