geo-albislam | 1 Apr 17:47 2006
Picon

Re: "New York Times" rreth bustit te Nene Terezes ne Shkoder.

Bardhok Ujkcama qe ka zbritur nga mali i Lekbibes
dhe Ardi Kapikari, qe eshte vllah Tirane

MUSLIMANEVE SHQIPTARE T'JU HANI MUTIN.

Shkoni ne Shkoder po jua mbajti suma, dhe provojeni.

--- In shqiperia <at> yahoogroups.com, bardhyl Ukcamaj
<ukcamaj <at> ...> wrote:
>
> Ky artikull i botuar ne "New York Times" tregon se
ku po perpiqen armiqte e Kombit Shqiptar ta rendisin
Shqiperine. Shteti Shqiptar duhet te nderhyje ne
menyre energjike ndaj ketyre talabaneve. Shqiptaret
jane dhe do te mbeten vellezer te nje gjaku, gjuhe e
kombi dhe do te arrijne te shkulin prej trupit te tyre
kete "tumorr", qe sulmon vetedijen dhe identitetin e
tyre kombetar.
>    
>   "Shqiperia - Shqiperi dhe jo e Arabi"
>    
>   NYTimes.com 

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 

Mos harroni se Shqiperia eshte nje Liste Informative Kombetare Shqiptare, synon ne nxitjen e
atedhedashurise, tek te gjithe shqipetaret pa dallim Krahine, besmi dhe seksi. Me parimin : Me i nderuari
(Continue reading)


Gmane