afrim salihu | 1 Oct 20:24 2006
Picon

Re: Re: TV BESA

 I nderuari Hamdi te falenderoj shum per shkrimet qe here pas here i transmeton ketu permes shkrimit kuptohet por qka eshte arsyeja e shkrimit tim nuk eshte qe dua te bej perseri ndonje polemik me juve por per kete TV qe thoni ju a eshte diku ne rrjetin tokesor apo satelitor apo vetem per mes netit dhe tjetra gje eshte se a eshte medium i gazetes BESA qe shtypet ne Prishtine dhe del me duket qdo jave tashme.
Dhe a eshte e vertet qe sikurse gazeta Besa ashtu edhe TV Besa jan aparate te Partis se Drejtesis te udhehequr nga Sylejman Qerkezi dhe Ferid Agani.
 
Respekt: Afrimi


Ndersa ne inter net kete tv mund ta shiqoni ne faqen e internetit www.gazetabesa.com

Te nderuar Bashkatdhetar kudo qe gjendeni.Ju uroj nje jete te mire dhe te kendshme.Pas nje pune te gjere dhe te mundimshme me ne fund u hape edhe tv e pare shqiptare me vlera te pergjithshme qe kontribuojne per ngritjen e vetedijes kombetare dhe fetare tek cdo njeri.Ky medium eshte Tv Besa i cili cdo shqiptari i perkujton besen e forte te shqiptarise, dhe rikthen ndjenjat e njeriut te ri dhe te mevetshem kudo qe gjendet....Ne fund te nderuar, duajeni kombin tuaj, se te vetem e keni. nese doni qe edhe Zoti te ju doje juve...
 
Me rrespekt nga Hamdi Nuhiju , Kumanove
.


The all-new Yahoo! Mail goes wherever you go - free your email address from your Internet provider. __._,_.___


SPONSORED LINKS
Tek Dhe Albanian
Learn albanian Albanian dating

Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___
hamdi nuhiju | 1 Oct 23:34 2006
Picon

Re: Re: TV BESA

I nderuari vella.Me sa e di une , kjo tv gjendet ne Prishtine ose ne Prizren ...Per kete nuk jam i sigurt edhe une pasiqe kete e ndjeki permes rrjetit..Po eshte medium i gazetes besa dhe sa i perket partise se drejtesise nuk besoj qe eshte mjet i tyre....Por edhe sikur te ishte nuk besoj se prish shume pune.Thjeshte permbajtja e atij mediumi muje me ka pelqy tejmase dhe mendova tua sugjeroj edhe juve...

afrim salihu <afrim_s25 <at> yahoo.co.uk> wrote:
 I nderuari Hamdi te falenderoj shum per shkrimet qe here pas here i transmeton ketu permes shkrimit kuptohet por qka eshte arsyeja e shkrimit tim nuk eshte qe dua te bej perseri ndonje polemik me juve por per kete TV qe thoni ju a eshte diku ne rrjetin tokesor apo satelitor apo vetem per mes netit dhe tjetra gje eshte se a eshte medium i gazetes BESA qe shtypet ne Prishtine dhe del me duket qdo jave tashme.
Dhe a eshte e vertet qe sikurse gazeta Besa ashtu edhe TV Besa jan aparate te Partis se Drejtesis te udhehequr nga Sylejman Qerkezi dhe Ferid Agani.
 
Respekt: Afrimi


Ndersa ne internet kete tv mund ta shiqoni ne faqen e internetit www.gazetabesa.com

Te nderuar Bashkatdhetar kudo qe gjendeni.Ju uroj nje jete te mire dhe te kendshme.Pas nje pune te gjere dhe te mundimshme me ne fund u hape edhe tv e pare shqiptare me vlera te pergjithshme qe kontribuojne per ngritjen e vetedijes kombetare dhe fetare tek cdo njeri.Ky medium eshte Tv Besa i cili cdo shqiptari i perkujton besen e forte te shqiptarise, dhe rikthen ndjenjat e njeriut te ri dhe te mevetshem kudo qe gjendet....Ne fund te nderuar, duajeni kombin tuaj, se te vetem e keni. nese doni qe edhe Zoti te ju doje juve...
 
Me rrespekt nga Hamdi Nuhiju , Kumanove
.


The all-new Yahoo! Mail goes wherever you go - free your email address from your Internet provider.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com __._,_.___


SPONSORED LINKS
Tek Dhe Albanian
Learn albanian Albanian dating

Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Gmane