hamdi nuhiju | 2 Oct 22:31 2006
Picon

KENGETARI XHORXH MAJKELL NEN NDIKIMIN E MARIHUANES

KENGETARI XHORXH MAJKELL U ARRESTUA PER SHKAK TE POSEDIMIT TE MARIHUANAS

 

Kengetari 43 vjecar Xhorxh Majkell eshte arrestuar nga policia britaneze ne nje incident ne nje udhekryq , ne veri te Londres , prej nga eshte zenur ne nje situate te keqe ne automobilin e tij afer nje semafori.

 

Policija ka intervenuar pas paralajmerimit te nje numri te madh shoferash te cilet lajmeruan per probleme ne komunikacion per shkak se nje vetur ka bere “tollovi” ne udhekryq.

 

Perfaqesues i Skotland jard deklaroi se policet e kane gjetur Xhorxh Majkellin “te paafte per vozitje” dhe kane kuptuar se eshte nen ndikimin e marihuanes.

 

Eshte kerkuar ndihme mjekesore , por pas ndegjimit te tij ne polici eshte leshuar nga paraburgimi me kaucion dhe iu eshte terhequr verejtja per shkak te shfrytezimit te marihuanes.Eshte deklaruar edhe nje hulumtim i metutjeshem i ketij kengetari per shkak se ai ne shkurt te ketij viti ishte i kycur ne nje incident afersisht te njete ne nje pjese tjeter te Londres.Xhorxh Majkell gjendet ne turneun e pare ne Britani pas nje pause 15 vjecare… (Zoti i shkaterroft gjunahqaret , ose edhe ia falte gabimet me pendimin e tyre…Perkthyesi..)

 

 

Perktheu nga Maqedonishtja:Hamdi Nuhiju , Kumanove

   

         www.hamdinuhiju.blogspot.com

 

Ky matrial eshte huazuar nga http://www.a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=68435

Yahoo! Messenger with Voice. Make PC-to-Phone Calls to the US (and 30+ countries) for 2¢/min or less. __._,_.___


SPONSORED LINKS
Tek Albanian Learn albanian
Albanian english Albanian dating

Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Gmane