Hamdi Nuhiu | 1 Aug 10:41 2008
Picon

FJALA DHE HESHTJA - poezi nga: SHEJH BISHR IBN EL-HARITH

Mirë se Vini Në Botën e Poezisë

"Hape gjoksin tim në do ta shohësh vrushkullin e lumit parajsor në shtrat tek kullohet ku trëndafilat e bardhë notojnë... (F.SH)
 
 

FJALA DHE HESHTJA


SHEJH BISHR IBN EL-HARITH


Kur

Fjala të pëlqen,

Për te

Ke dashuri,

Atëherë,

Më mirë hesht

O njeri!

Ndërsa

Kur heshtja

Të vjen,

Ashtu të pëlqen,

Atëherë,

Ke më dobi

Të flasish

O njeri!


Përktheu nga anglishtja:
Mexhid YVEJSI, Gjakovë
__._,_.___

Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Gmane