BeqirS | 3 Aug 16:13 2008
Picon

New York: Macja peshon 20 kg

New York - Gjendet një mace e cila peshon 20 kilogram

 

 

New York City :

 

    Një mace e quajtur"Prince Chunk", nga kujdestar të cilit e kishin abandonuar dhe e mbanin sekret deri ditën e fundit, u zbulua këtë uikend në New York. Macja  peshon 44 pounds sipas njësisë së peshimit në SHBA-së, do të thotë 19. 95 kilogram me njësinë e peshës në Europë. Macja ka ngjyrë të bardhë, dhe u gjendet rastësisht pasi dikush telefonoi policinë veterinare në bodrumin e një gradaciele në mes të qytetit të New Yorkut,. Mbas gjetjes së maces" së quajtur"Prince Chunk", në emisionin më popullor në Amerikë, programin e mëngjesit "Good Morning America", gazetari i këtij emisioni Phill Regis, u kërkojë qytetarve njujorkas t'a adaptonin macen. Për një orë 400 qytetarë telefonuan dhe kërkonin t'a merrinin macen në shtëpinë e tyre, mace e cila kjo peshon 44 pounds sipas njësisë së peshimit në SHBA-së, çka do të thotë reth 20 kilogram me njësinë e peshës në Europë.   B.S/INA

 

 

 

 


Looking for a car that's sporty, fun and fits in your budget? Read reviews on AOL Autos.
__._,_.___

Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Gmane